Verzorgingshuizen

Naast Kerkradio voor thuis, hebben we ook een oplossing voor verzorgingshuizen. Veel ouderen willen hun eigen kerkdiensten meemaken. Hiervoor is er de Lisa LCD – EV. Deze wordt aangesloten op het centrale audio-distributie systeem in het verzorgingshuis.

Lisa LCD – EV

De Lisa LCD – EV is een internet audio speler die autonoom een audio stream kan detecteren en deze begint af te spelen zodra de stream beschikbaar is (auto-activatie). Deze internet audio stream wordt dan omgezet naar een analoog audiosignaal. Dit uitgangssignaal is direct geschikt voor distributie via een netwerk, bijvoorbeeld binnen een verzorgingshuis, bedrijf of als achtergrondmuziek in een winkelcentrum.

MP3 audio player

De Lisa LCD – EV kan in principe op elke internet stream afgestemd worden, zoals radiozenders, muziekdistributeurs en kerken. Hierbij speelt de Lisa LCD – EV alleen MP3 streams af. Dankzij authenticatie en proxy ondersteuning kan de Lisa LCD – EV speler in veel systeem configuraties functioneren.

Detecteren van streams

De Lisa LCD – EV is geoptimaliseerd voor streams (uitzendingen) die niet altijd beschikbaar zijn. In plaats van elke paar seconden, controleert de Lisa LCD – EV elke 3 minuten of een stream beschikbaar is om af te spelen.

  • Autonome internet radio met auto-activatie
  • Geschikt voor iedere internet stream
  • Geschikt voor verzorgingshuizen met een intern kabel netwerk