Nieuws

Full HD live videozender met de juiste mogelijkheden

Streamit lanceert de Maven HD, de nieuwste telg in de bekende videozender-serie. Ook nu blinkt de Maven uit in eenvoudige bediening (1 aan-/uitknop!) en hoge beeldkwaliteit bij een lage bit rate. Robuust en met de juiste mogelijkheden:

Video streaming: De full HD (1080p) video stream wordt van de HDMI, SDI, of composiet ingang gemaakt. Die kan ook direct opgenomen worden op een USB stick of harde schijf. De stream kan naar een streaming service provider, maar kan ook rechtstreeks van de Maven af gekeken worden op bijv. een iPad. Over de video kan desgewenst een tekst en logo geplaatst worden.

Audio streaming: Tegelijk met de video stream kan ook een stream met alleen audio gemaakt worden. Deze biedt de mogelijkheid om leden en gasten die alleen luisteren (bijv. met een Lukas kastje) te bedienen. Hiermee kunt u dus uw oude SAS kerkzender vervangen. Ook de audio stream kan opgenomen worden op USB stick of harde schijf. Luisteraars kunnen de stream direct van de Maven oppikken, of via een streaming service provider.

Deze eigenschappen maken de Maven HD uitstekend geschikt voor allerlei toepassingen en gebruik door zowel vrijwilligers als professionals. Voeg daarbij de volgende kenmerken en de Maven blijkt ook nog eens eenvoudig en robuust inzetbaar:

  • Eenvoudige bediening, instellingen zijn gescheiden van dagelijks gebruik
  • Kan zonder problemen met netspanning mee aan- en uitgeschakeld worden
  • Past in 19″ rack en kan geïntegreerd worden met controle systemen als AMX

De Maven HD is per direct leverbaar in twee varianten:

Type Ingangen
Maven HDMI HDMI en composiet
Maven HD Combi HDMI en SDI

 

De Maven HD is bij enkele van onze dealers te zien op de beurs Kerk & Gemeente op 20 en 21 maart in Utrecht.