Kerkradio

Kerkradio via het internet bestaat al jaren en heeft zich bewezen. Kerkradio via het internet is een uitstekende oplossing om de afstand te overbruggen naar geïnteresseerden en leden die ver van huis, ziek of aan huis gebonden zijn. Zij willen graag betrokken zijn en kunnen met Kerkradio via internet wereldwijd op elk gewenst moment luisteren naar bijeenkomsten van uw eigen gemeente.

Lukas II

(tijdelijk niet leverbaar)

De Lukas II internet audio ontvanger biedt toegang tot relevante uitzendingen zonder dat hier een PC voor nodig is. Dit kunnen uitzendingen zijn van een specifiek genre, culturele achtergrond, regio, kerkdiensten van een bepaalde parochie of gemeente of welke andere speciale thematiek dan ook.

SAS310

De SAS310 is Streamit’s nieuwe professionele audio streamer. Deze maak het eenvoudig om uw kerkdiensten live te streamen naar het internet. De SAS310 biedt een hoge kwaliteit audiostream met een lage bit rate.

Koppel de SAS310 met Kerkdienstgemist om eenvoudig uw kerkdiensten over het internet te verspreiden.

Klik hier voor meer informatie over de SAS310.

Distribueren via Kerkdienstgemist.nl

Live streams kunnen door Kerkdienstgemist.nl worden opgenomen en zijn dan voor afspelen of downloaden beschikbaar. Iedere kerk heeft haar eigen toegang tot Kerkdienstgemist.nl. Hier beheren zij als het ware hun eigen radiostation. Stationsbeheerders, dat kunnen er meerdere per kerk zijn, kunnen hier de live uitzendingen aankondigen en opnames plannen.

U kunt heel eenvoudig Kerkdienstgemist.nl integreren in uw eigen website. Daarmee is het mogelijk om uitzendingen en opnames te beheren en te presenteren op uw eigen website of portal. De visualisatie kan daarbij eenvoudig in overeenstemming worden gebracht met de eigen huisstijl.

  • Thuis meeluisteren
  • Eenvoudige bediening
  • Geschikt voor ouderen
  • WiFi via wireless bridge

Inbellen.org

Niet iedereen heeft de beschikking over een breedband internetverbinding. Voor deze doelgroep bieden wij een abonnement aan op onze inbelverbinding. Ga hiervoor naar inbellen.org.

De Lukas II internet audio ontvanger met telefoonlijn ingang is te verkrijgen bij Schaapsound. Met deze ontvanger kunt u optimaal gebruik maken van uw inbelverbinding om de gewenste uitzendingen te beluisteren.