Nieuws

Inbellen via inbellen.org

De afgelopen maanden heeft u kunnen lezen, dat inbellen via inbellen.org na 31 januari 2013 stopt. Hierover leven veel vragen en die willen we graagbeantwoorden in dit bericht.

1. Streamit ADSL aanbod in samenwerking met Solcon

Streamit heeft samen met Solcon een aantrekkelijk ADSL aanbod voor luisteraars die nu nog via een analoge inbelverbinding van inbellen.org luisteren naar Kerktelefonie. Kerktelefonie loopt dan voortaan via een ADSL-verbinding.

Deze omzetting kan een forse kostenbesparing opleveren, aangezien de ADSL-verbinding ook voor telefoongesprekken en internet gebruikt kan worden. Luisteren naar een kerkdienst via inbellen kost enkele euro’s per kerkdienst, maar luisteren via de ADSL-verbinding kost niets extra per dienst. Kijk voor het volledige ADSL aanbod op de speciale actiewebsite: http://streamit.eu/actie.

Beheerders van kerken kunnen hier ook een aanmeldformulier (in te vullen in overleg met de eindgebruikers) en een stappenplan voor de invoering downloaden.

Solcon levert het ADSL-abonnement (kosten € 27,50 p/m) inclusief gratis installatie van een modem en netwerkkabel naar de Lukas ontvanger. Een Lukas luisterkastje met een netwerkaansluiting kan zonder problemen op het ADSL-modem worden aangesloten. Wie nog een oud kastje heeft met alleen een analoge aansluiting kan een ADSL-geschikte Lukas via de actiewebsite bij Streamit bijbestellen tegen een actieprijs van € 159,50 (incl. btw en verzending).

2. De nieuwe inbellen oplossing

Voor die situaties waar ADSL geen oplossing is, biedt Streamit een nieuw inbelabonnement. Voor elke luisteraar of Lukas ontvanger die wil inbellen, sluit u een inbelabonnement af. Dit inbelabonnement kost € 7,50 incl. BTW per luisteraar per maand. Als de luisteraar een KPN Belvrij abonnement heeft, zijn er geen extra inbelkosten in de Belvrij periodes. U kunt in dat geval dus onbeperkt inbellen voor dit tarief.

Het regelen van de nodige inbelcapaciteit kost tijd. Dus als u verzekerd wilt zijn van een inbelverbinding per 1 februari, is het van het grootste belang dat u deze zo snel mogelijk (lees: per ommegaande) bij ons bestelt.

Alle details en de bestelprocedure vindt u op http://inbellen.org.

3. Ons advies

Afhankelijk van de situatie van de luisteraar adviseren wij u het volgende:

Situatie:
De luisteraar heeft nu gewone telefoonaansluiting.
Advies:
Overstappen naar ADSL.

Situatie:
De luisteraar heeft nu gewone telefoonaansluiting met zorgalarmering.
Advies:
Lees de veel gestelde vragenpagina op http://streamit.eu/actie.

Situatie:
De luisteraar woont in verzorgingshuis en heeft geen mogelijkheid voor ADSL aansluiting.
Advies:
Overstappen naar de nieuwe inbeloplossing.

Situatie:
De Lukas onvanger is slechts tijdelijk nodig voor een luisteraar.
Advies:
Gebruik de nieuwe inbeloplossing.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons het beste bereiken via email: info@streamit.eu of telefoon: 040 2556036.

Comments are closed.